Meest uitgebreide accessoires

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van reden de bestelling te annuleren. U dient, in geval van annulering na levering, de bestelling binnen 14 dagen na uw retour melding aan ons te retourneren en terug te sturen doormiddel van het retourformulier. U kunt het product terugsturen naar Augustijnenstraat 40a te Nijmegen.

De retourkosten komen voor uw rekening. Wij betalen u terug via dezelfde betaalmethode waarmee u uw bestelling betaald heeft. Heeft u bijvoorbeeld betaald via iDEAL, dan krijgt u het bedrag ook via deze betaalmethode terug. U ontvangt de terugbetaling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na uw retour melding.

Voorwaarden

De retourkosten komen voor rekening van de consument (€6,95).

Indien de bestelling niet in de originele verpakking wordt geretourneerd, vervalt het recht op herroeping.

Indien een product tijdens de bedenktijd beschadigd wordt geretourneerd heeft You Mobile het recht om eventuele waardevermindering in rekening te brengen.

Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om terug te sturen en waarvan de verzegeling na levering is verbroken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Hieronder vallen hoofdtelefoons en koptelefoons.

U draagt het risico van de retourzending in geval deze zoek raakt.

Retourprocedure

Zou u (een) product/producten terug willen sturen?

Print dan het retourformulier uit, vul deze in en stop deze bij uw retourzending in, met een kopie van uw factuur.

Geef duidelijk aan of u het bedrag terug zou willen krijgen of dat u het artikel zou willen vervangen (mocht er schade zijn aan het artikel).

Zo snel wij uw retourzending hebben ontvangen zullen we controleren of er geen gebruiksschades op het/de product(en) zit(ten). Is alles gecontroleerd dan zullen wij z.s.m. het geld of het/de product(en) retourneren.

Heeft u een vraag over het retouneren? Stuur dan een mail naar info@you-mobile.nl