• Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Vanaf: 169.00
1-2 werkdagen
Kleur
Capaciteit
Conditie

C-Grade

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

A-Grade

Devices met een A-Grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuwe te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel geen enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht ‘zo goed als nieuw

B-Grade

Dit toestel heeft een B-grade. Een toestel met een B-grade gradatie is “licht gebruikt’. Op het toestel zijn meerdere lichte gebruikssporen aanwezig. B-grade toestellen zijn net iets minder mooi dan A-grade toestellen, maar hierdoor wel een stuk goedkoper. Een B-grade toestel is net als A-grade toestellen 100% technisch in orde.

SKU: Apple iPhone 8 Refurbished

Artikelomschrijving

Apple iPhone 8 Refurbished Productbeschrijving: De Apple iPhone 8 komt met een introductie van een gloednieuw design, gemaakt van glas. De ingebouwde chip is nu nog sneller, slimmer én krachtiger dan de voorgangers van de iPhone 8 en de populaire camera is nu nog meer verbeterd. Ook moeiteloos draadloos opladen is mogelijk en met Augmented Reality breng jij de virtuele en werkelijke wereld samen in de iPhone 8! Wat is refurbished? Een refurbished iPhone is technisch gecontroleerd en gegradeerd voor wat betreft de behuizing en het scherm. Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Naast de technische controle en eventueel reparatie of vervanging van onderdelen wordt de buitenkant soms gepolijst en anders in ieder geval gegradeerd Visuele condintie:De refurbished markt is inmiddels gewend de visuele conditie in te delen in 3 gradaties, vaak A, B of C-grade genoemd en/of aangeduid met 3, 4 of 5 sterren. Effectief komt het er op neer dat een A-grade als nieuw oogt, een B-grade is in goede staat en een C-grade zeer duidelijke gebruikssporen heeft.

Reviews

Nog geen reviews

Toestel

Apple iPhone 8 Refurbished

Adapter

Oplader

Cable

Kabel

Specificaties

Kleur Goud, Rood, Wit, Zwart,
Capaciteit 64GB, 256GB, 128GB,
Conditie Zichtbaar gebruikt, Zo goed als nieuw, Licht gebruikt,