• Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Vanaf: 185.00
1-2 werkdagen
Kleur
Capaciteit
Conditie

C-Grade

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

A-Grade

Devices met een A-Grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuwe te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel geen enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht ‘zo goed als nieuw

B-Grade

Dit toestel heeft een B-grade. Een toestel met een B-grade gradatie is “licht gebruikt’. Op het toestel zijn meerdere lichte gebruikssporen aanwezig. B-grade toestellen zijn net iets minder mooi dan A-grade toestellen, maar hierdoor wel een stuk goedkoper. Een B-grade toestel is net als A-grade toestellen 100% technisch in orde.

SKU: Apple iPhone SE 2020 Refurbished

Artikelomschrijving

Apple iPhone SE 2020 Refurbished

De iPhone SE 2020 64GB Zwart is geschikt voor klanten die niet te veel willen opvallen, maar wel gebruik willen maken van dit geavanceerde systeem. Met een Apples premium zwarte kleur oogt de telefoon erg professioneel. Door de Touch ID functie sla je jouw documenten veilig op. Op deze iPhone kun je veel foto’s en video’s kwijt op lokaal geheugen, maar zodra je ook veel apps wilt opslaan zul je toch beter uit de voeten komen met meer opslagruimte. Een prima telefoon voor de alledaagse gebruiker die een snelle telefoon wilt met een goede camera.

Reviews

Nog geen reviews

Toestel

Apple iPhone SE 2020 Refurbished

Adapter

Oplader

Cable

Kabel

Specificaties

Kleur Rood, Wit, Zwart,
Capaciteit 64GB, 256GB, 128GB,
Conditie Zichtbaar gebruikt, Zo goed als nieuw, Licht gebruikt,