• Voor 18.00 uur uur besteld, morgen in huis

Er zijn helaas geen producten voor deze categorie

Je kunt vanaf nu een refurbished iPhone 11 kopen in onze webshop. Bij You-Mobile ben je aan het juiste adres om een nette en goede telefoon te bestellen. Bespaar geld en kies voor een refurbished iPhone, die net zo goed is als een nieuwe telefoon. Wanneer je in onze webshop een telefoon bestelt, ben je verzekerd van een goede service en garantie als er iets mis is. Profiteer van de voordelen en goede kwaliteit telefoons.

Een refurbished iPhone 11 kopen voor een aantrekkelijke prijs

Je kunt in onze webshop verschillende refurbished telefoons bestellen voor een lagere prijs dan een volledig nieuw toestel. De refurbished iPhone 11 is een goede telefoon die je nog jarenlang kunt gebruiken dankzij de goede hardware. Deze refurbished iPhone beschikt over de A13 Bionic chip. Dit is een snelle en zuinige processor, waardoor deze nette telefoon goed kan concurreren met de nieuwere modellen van Apple. Je kunt de refurbished iPhone 11 bestellen in verschillende kleuren, zoals rood, wit en zwart. Ben je op zoek naar een iets kleinere nette telefoon? Dan is de iPhone X met een 5,8-inch OLED-scherm misschien wel een betere optie. Deze telefoon is net iets compacter dan de iPhone 11, maar heeft nog steeds goede specificaties voor een lagere prijs in verhouding tot de andere iPhones. Wil je juist liever een nieuwer model met een betere camera bestellen? Dan is de iPhone 12 met de vernieuwde A14 Bionic chip zonder enige twijfel een nette telefoon om te kopen.

Bestel een refurbished toestel in onze webshop

In onze webshop met tweedehands smartphones kun je gegarandeerd een goede telefoon kopen. Twijfel je welk refurbished model je het beste kunt kopen? Voor advies of vragen kun je contact met ons opnemen. Bekijk de nette iPhone-modellen in onze webshop. Ze zijn in verschillende kleuren te bestellen en snel leverbaar. Twijfel niet langer en bestel direct je nieuwe telefoon!