Meest uitgebreide accessoires

Zoek jij nieuwe onderdelen voor jouw smartphone? Dan hebben wij een ruim aanbod Apple en Samsung onderdelen om jou hierbij te helpen! We begrijpen dat de kans bestaat dat jouw toestel niet meer functioneert zoals je ervan gewend bent. Daarom willen we je graag helpen door de onderdelen aan te bieden die jou in staat stellen weer met plezier van jouw toestel gebruik te maken. Functioneert de accu van jouw smartphone bijvoorbeeld niet meer naar behoren? Dan hebben wij voor Samsung en Apple toestellen de juiste accu’s om je telefoon nieuw leven in te blazen.

Deze batterijen zijn vaak tegen een scherpe prijs verkrijgbaar omdat wij ze direct bij de fabrikant inkopen. Je kunt ervoor kiezen de accu’s zelf te bevestigen of de onderdelen door een specialist te laten plaatsen. Kortom, hoe jij de onderdelen laat vervangen is aan jou!

Omdat je bij ons deze onderdelen voor een scherpe prijs kunt vinden, kan je veel goedkoper jouw telefoon repareren. Hiermee voorkom je dat je bijvoorbeeld de hoofdprijs moet betalen bij een reparateur van smartphones of zelfs dat je een nieuw toestel moet aanschaffen.

We adviseren je echter wel om alleen zelf de reparatie uit te voeren als je hier ervaring mee hebt. Indien dit niet het geval is, bestaat de kans dat je andere defecten kunt veroorzaken. Er zijn online veel verschillende guides beschikbaar om je hierbij te helpen. Een goed voorbeeld hiervan is IFixIt. Hier vind je diverse video’s om het plaatsen van onderdelen zo makkelijk mogelijk te maken.

Bij You-Mobile zijn we continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment. We streven ernaar om voor ieder toestel de juiste onderdelen te kunnen aanbieden zodat je voor ieder onderdeel bij You-Mobile terechtkunt!

Benieuwd welke onderdelen je in onze webshop kunt vinden? En welke Apple en Samsung onderdelen we nu al aanbieden? Kijk dan snel hieronder!

Subcategorieën