Meest uitgebreide accessoires
Wil jij echt voor een scherpe prijs de beste smartphones kunnen bemachtigen? Sla dan zeker onze collectie Refurbished smartphones niet over! Binnen deze collectie zijn diverse Apple toestellen te vinden die tegen een bijzonder lage prijs in jouw bezit kunnen komen. De meerderheid van deze toestellen zijn uitsluitend voorzien van enkele lichte beschadigingen die niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Hierdoor kan je refurbished toestellen bijna niet onderscheiden van een nieuw toestel. En dat voor een prijs die vele malen lager is dan de nieuwprijs! Alle refurbished toestellen worden geleverd met alle benodigde accessoires en krijgen 24 maanden garantie mee.

Het kiezen tussen een nieuw en refurbished toestel zal je altijd voor een blok zetten. Ga je voor een spiksplinternieuw toestel of accepteer je dat een toestel mogelijk al wat gebruikerssporen vertoond maar nog wel uitstekend werkt? Als het je een flinke hoeveelheid geld kan besparen, is dat toch helemaal geen verkeerd idee?

Dat vinden wij dus ook. En daarom proberen we je voor ieder nieuw toestel ook een refurbished toestel in ons aanbod te kunnen aanbieden. Omdat dit natuurlijk lang niet altijd mogelijk is, zal je regelmatig ons assortiment moeten checken. Hier voegen we namelijk direct de refurbised toestellen toe als we weer nieuwe modellen binnenkrijgen.

Zoals we al lieten doorschemeren zijn vooral Apple en Samsung refurbished telefoons bij You-Mobile verkrijgbaar. Deze modellen zijn vaak tot wel 3 keer goedkoper. Dat stelt jou in staat om een telefoon van dit geweldige merk voor een schijntje in bezit te krijgen!

Subcategorieƫn